5 نکته مفید برای نجات یک ازدواج پس از جدایی

stress g3ffc6721e 1280

عاشق شدن حسی عالی و عرفانی است. عاشقی روحتان را تغذیه کرده و شما را به دنیایی فرای واقعیت‌ها می‌برد و اگر یکی از آن افراد خوش‌شانسی باشید که با کسی که دوستش دارید ازدواج کنید؛ این چیزی جز تحقق یک رویا نیست. در آغاز رابطه‌تان احساس گرما، امنیت و اعتماد و عشق فراوانی به شریک زندگی تان را تجربه می‌کنید و افکاری مثل نجات ازدواج برایتان دور از ذهن هستند؛ چون هیچ دلیلی برای آنها نمی‌بینید. اما با گذشت روزها اتفاقاتی می‌افتد و این رابطه جذابیت خود را از دست می‌دهد.

ازدواج شاد شما به یک ازدواج مشکل‌دار تبدیل می‌شود و کم کم شروع به یادآوری روزهای خوب قدیمی می‌کنید، اما احساس همان میزان اشتیاق و عشقی که به شریک زندگی تان داشتید، برایتان دشوار می‌شود. به نظر می‌رسد تمام قول و قرارهایی که باهم گذاشته بودید بیهوده بوده و متأسفانه بنا به دلایلی دارید عشقتان را از دست می‌دهید.

بنابراین وقتی اوضاع در ازدواج خوب پیش نمی‌رود، همسران اغلب تصمیم به جدایی می‌گیرند. آنها لزوماً از هم طلاق نمی‌گیرند و فقط از یکدیگر جدا می‌شوند. این جدایی می‌تواند غیر رسمی و یا قانونی باشد.

آیا نجات یک ازدواج پس از جدایی ممکن است؟

اگر طلاق قطعی نباشد، هنوز هم امیدی وجود دارد. بله؛ می‌توانید بگویید هنوز همه چیز خراب نشده و هنوز هم می‌توانم ازدواجم را نجات دهم.

جدایی به زوج‌ها این فرصت را می‌دهد تا بفهمند اگر به مرز طلاق برسند چه چیزی را از دست خواهند داد. این زمانی است که شما و همسرتان در خود فرو می‌روید و در مورد چیزهایی که اشتباه بوده اند، فکر می‌کنید.

پس آیا جدایی برای نجات ازدواج موثر است؟

بله؛ نجات ازدواج امکان پذیر است. هنوز هم می‌توانید با شریک زندگی تان آشتی کنید و تلاش کرده رابطه‌تان را احیاء کنید. سوال بعدی که مطرح می‌شود این است که چگونه می‌توان ازدواجی را که در حال فروپاشی است نجات داد؟

اگر به این فکر می‌کنید که چگونه پس از جدایی ازدواجتان را نجات دهید و دوباره بسازید، این مقاله برایتان یک توصیه حیاتی دارد که کمک می‌کند بدانید برای نجات ازدواجتان چه کاری انجام دهید. در ادامه چند نکته ضروری برای نجات ازدواج پس از جدایی را بخوانید.

  • فشار نیاورید.

هنگامی‌که یک زوج از هم جدا می‌شوند، یکی از آنها معمولاً بااین تصمیم بیشتر ناراحت می‌شود. اغلب یکی از زوج‌ها می‌خواهد دیگری را ترک کرده و دیگری اصرار می‌کند که او نرود. اگر با چنین شرایطی روبرو هستید و نمی‌خواهید همسرتان شما را ترک کند، مطمئن باشید که هیچ چیزی با زور یا تهدید بدست نمی‌آید. پس برای نجات ازدواجتان بهترین کار این است که طرف مقابل را به زور نگه نداشته و به او فشار نیاورید. به این ترتیب سازندگی و احترام به احساسات شریک زندگی خود را به او نشان دهید.

طرفی که قصد ترک کردن دارد ممکن است جنبه‌های خوب و بد جدایی را در مدت زمان کمتری ببیند. ممکن است احساس کند امنیت و گرمای خانه را از دست داده است. اگر شریک زندگی‌تان را مجبور به کاری کنید، رسیدن به چنین چیزی دشوار می‌شود.

توصیه: دوره نجات ازدواج

  • به دنبال مشکل باشید.

بیشتر جدایی‌ها بدلیل مسائل حل نشده اتفاق می‌افتد. اغلب اوقات همسران از مشکلات آگاه نیستند. حتی ممکن است برخی فکر کنند که همه چیز در ازدواجشان خوب است و جدایی تا حد زیادی آنها را غافلگیر کند. برای بازگرداندن خوشبختی زناشویی باید به دنبال مشکلاتی باشید که جدایی را رقم زده اند. برای نجات ازدواج به کارهای خودتان و نحوه واکنش همسرتان به آنها عمیق‌تر نگاه کنید. سعی کنید بیاد بیاورید که همسرتان از چه چیزهایی ناراحت بوده و بر آنها غلبه کنید.

همچنین به این فکر کنید که چه چیزی را در مورد همسرتان دوست ندارید. بدنبال راه‌هایی برای انتقال این حس دلهره و نارضایتی به همسرتان با شیوه ای آرام و متمدن باشید. یک روانشناس یا یک مشاور خانواده می‌تواند به شما کمک کند تا بدون هیچ گونه سوگیری ماجرا را واضح ببینید. مشاور فردی بی طرف است که به طرفداری از هیچ یک از زوجین متوسل نمی‌شود. در عوض به شما کمک می‌کند تا یک نتیجه‌گیری صحیح را به روشی سیستماتیک داشته باشید.

  • روی مشکل کار کنید.

وقتی مشکل را پیدا کردید کمی به خودتان فرصت دهید تا روی آن کار کنید. اگر همسرتان از تنبلی شما عصبانی است، به او نشان دهید که دیگر تنبل نیستید. اگر بیکار بودنتان او را آزار می‌دهد، شغلی پیدا کنید. هر مشکلی که در ازدواجتان هست، روی آن کار کنید و مطمئن شوید که همسرتان این پیشرفت شما و اینکه دنبال ایجاد تغییر هستید را می‌بیند. همچنین اگر مشکلات را در وضعیت بحرانی دیدید، قبل از اینکه انگشت اتهام را به سمت آنها بگیرید، روی خودتان کار کنید.

اگر نشانه‌هایی از بهبود را نشان دهید، همسرتان نیز حس مثبتی را دریافت خواهد کرد و او نیز به نوبه خود تشویق می‌شود تا راه دیگری را در پیش بگیرد.

  • مهلت تعیین کنید.

وقتی احساس آمادگی کردید به شریک زندگی‌تان پیشنهاد یک صحبت دوستانه را بدهید. تحمیل‌گر نباشید و انتظار نداشته باشید که همه چیز به یکباره عادی شود. فقط سعی کنید با کسی که زمانی ازدواج کرده بودید، دوست باشید تا دوباره با هم به هماهنگی برسید. یک مهلت پیشنهاد کنید. تمام تلاش خود را بکنید تا به این مهلت تعیین شده پایبند باشید و پس از جدایی اقدامات لازم را برای نجات ازدواج خود انجام دهید. اگر هردوی شما موافق هستید می‌توانید این مهلت زمانی را کمی بیشتر کنید.

اما اگر طرف مقابل مطلقاً تمایلی به بازگشت به رابطه ندارد، سعی نکنید با اصرار کردن او را متقاعد کنید که با هم بمانید. داشتن چارچوبی که در آن هردو با هم برای بهبود رابطه تان تلاش کنید، همیشه آرامش بخش است. همسر شما وقتی ببیند هیچ عجله ای وجود ندارد و مرزهای ناخواسته‌ای تعیین نکرده‌اید، احساس آرامش کرده و دوباره پیوستن نیز آسان‌تر خواهد شد. همچنین ویدیوی زیر را در مورد هفت دلیل رایج طلاق تماشا کنید. این ویدیو می‌تواند به شما کمک کند تا مشکل رابطه خود را شناخته و بتوانید انرژی‌تان را برای حل مسئله مدیریت کنید.

  • ببخشید.

هنگامیکه در مورد چگونگی نجات ازدواج پس از جدایی فکر می‌کنید، اولین اقدامی که باید انجام دهید این است که همسر خود را ببخشید. اگرچه در پایان این مقاله به این نکته اشاره شده است، اما برای نجات ازدواج عمل بخشش باید در اولویت قرار بگیرد. هردوی شما باید یکدیگر را ببخشید. بخشش در چنین شرایطی بسیار مهم است. اگر می‌خواهید دوباره یک زوج عاشق باشید، باید رفتار همسرتان را که دوست نداشتید فراموش کنید و از طرف مقابلتان هم انتظار همین کار را داشته باشید.

اگر در تعجب هستید که چگونه ازدواج خود را به تنهایی نجات دهید، صادقانه بگویم این کار آسانی نخواهد بود. نجات ازدواج پس از جدایی مستلزم همکاری هر دو طرف با نهایت صمیمیت است. اگر فقط یک نفر ببخشد و روی مشکل کار کند درحالیکه دیگری مصمم به ترک طرف مقابل است، نمی‌توان برای این ازدواج کار زیادی انجام داد. پس صادقانه برای نجات ازدواج پس از جدایی تلاش کنید. این نکات توصیه‌های ضروری را برای تغییر مسیر طلاق به سمت احیای رابطه سالم به شما ارائه می کند.

اسکرول